Almedalsveckan 2021 - Almedalsveckan Play och personuppgifter

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Du som arrangör är ansvarig för ditt evenemang under Almedalsveckan. Det omfattar allt från det som läggs in i textform kring evenemanget till  planeringen före, genomförandet samt om evenemanget finns kvar för deltagarna att se efter årets Almedalsvecka.


Du som ansvarig från din organisation intygar att du har tagit del av användarvillkoren för Almedalsveckan Play och samordningsansvaret för personuppgifterna i det officiella programmet genom att fylla i denna e-tjänst.


Du anger vem som kommer att lägga in uppgifterna i Almedalsveckans programsystem, med namn, e-postadress och organisation. Notera att det måste vara samma uppgifter som personen använt/använder när hen skapat/ar konto i Almedalsveckans programsystem (program.almedalsveckan.info). Är det mer än en person som ska administrera evenemang via programsystemet fyller du i denna e-tjänst för varje administratör. 


För att ditt/dina evenemang ska kunna skickas in för granskning och publicering i Almedalsveckans officiella program 2021 och Almedalsveckan Play måste du godkänna villkoren.

Behandling av personuppgifter

Frågor om e-tjänsten

Följande behövs för e-tjänsten

  • e-legitimation

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa